Donington Am

Nottechiara Font är ett italienskt sto som är linjeavlad på avelsfenomenet Valley Victory. Både Yankee Glide och Mr Vic tillhör i dag två av världens bästa morfäder.  Modern Petal Primer är syster till en av Nordamerikas bästa ston någonsin, Stroke Play 1.10,7/och vinnare av  $1,2 miljoner. Helsystern Lightning Flower har producerat topphästarna Lightning Storm och treårige Lightning Force, vilken segrade på 1.11,5 som tvååring 2013.

Mödernet kommer från Lover’s Walk, som producerat stjärnor som, Royal Prestige 9,6 mkr, Almost An Angel $989,695, Imperfection $934,331 och Elegantimage $955,368. 

Donington Am är fallen efter Donato Hanover och således en helbror i blod till Lightning Storm. Donato Hanover har fantastiska framgångar med avkommor undan Yankee Glide- ston med bl a Solvato och Shake It Cerry. Donato Hanover var överlägsen i sin kull och vann allt i USA, som två- och treåring. Hans första kullar har placerat honom i toppen av statistiken för avkommors insprungna pengar i Nordamerika.  

Är en kompakt och korrekt kille med vacker exteriör och fin gång som är pappa upp i dagen. Ett riktigt stjärnämne. Mammans första avkomma.

Såldes på Kolgjini Sales 2014.

 

Donato Hanover (US) Andover Hall (US) Garland Lobell (US)
Amour Angus (CA)
D.Train (US) Donerail (US)
Aldyth Hanover (US)
Nottechiara Font (IT) Yankee Glide (US) Valley Victory (US)
Gratis Yankee (US)
Petal Primer (US) Mr Vic (US)
Lei (US)